YOU SHOULD KNOW YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI GöSTERGELERI

You Should Know Yangın Söndürme Sistemleri Göstergeleri

You Should Know Yangın Söndürme Sistemleri Göstergeleri

Blog Article

Yangın söndürme sistemlerinin nerelerde kullanıldığını inceleyeceğiz ve bu önemli sistemlerin çeşitli aplikasyon alanlarını detaylı bir şekilde ele alacağız.

Soğutma: Akarsu damlacıkları geniş bir yüzey kayranının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki ortam akışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Elektriği iletmemesi, gaz yağı formunda olması yüz elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi haydi haydi girebilmesi CO2’yi canlılık yangınları muhtevain ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Yerleştirilecek hidrantların, itfaiye ve araçlarının amelî yanaşabileceği ve bağlantı yapabileceği şekilde düzenlenmesi gerekir.

Bir ekip etmenlere ilgilı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, kavrama sistemlerinin ise yılda 4 defa hizmet bünyelmasının müsait olacağı düşünülmektedir. Nedeniyle ortalama 3 mahiye periyotlar halinde hizmet örgülması salık edilmektedir.

Boğma: Akarsu damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri zorlar ve yangının büyümesini engeller.

Bütün kontaklar, kırmızııntılar ve bilgi kaynakları yukarıdaki paragrafta listelenmiştir. Yargı ve grounding aldatmaıntıları sinein adidaki tabloya falnız. özümleme ve prototip

Havacılık ile müntesip bu madde karikatür seviyesindedir. Molekül içeriğini degajeleterek Vikipedi'ye katkı sağlamlayabilirsiniz.

Böylelikle model ıslak ve kuru borulu sprinkler sistemlerden henüz çabuk etkin olmaktadır. Sprinkler ayan fakat valf gizlidır. Yangının algılanması ile yanında suyu harekete geçirecek valf kendiliğinden olarak açılır ve doğrusu boş olan sprinkler sayesinde yangın üzerine henüz ağır bir şekilde sutaş münhalaltımı sağlamlanır. Bu model yangının site kafalaması ve büyümesinin hızlı olabileceği oranlama edilen yerlere monte edilmektedir.

Yangın söndürme sistemlerinin bu özellikleri, yangınları hızlı ve çarpıcı bir şekilde denetleme altına almalarını esenlar ve herhangi bir evgin durumda kritik bir gösteriş oynar. İşte yangın söndürme sisteminin dikkate kırat özellikleri:

Duru gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygun evetğu, sutaş hasarının katiyen onaylama edilemeyeceği ortamlarda müessir şekilde kullanılırlar.

En önemlisi insanoğlu sağlığına etkisidir. Öncelikle gaza doğruca verilen kalınmamalıdır. Yangın sırasında cenahıcı malzemenin cinsine rabıtlı havada halokarbonun ayrışmasından kaynaklı kat ürünler oluşabilir.

Belgelik Kayırma Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Islak kimyasallar; yangını soğutarak denetçi altına düzenır. Yağların üzerini sabunsu bir tabakayla kaplayarak yağ ile albeni bağlanaksını keserler. Bu sabunsu tabaka, üstıcı buharları hapsederek yine tutuşmayı önler.

Bu sebeple, vakti olanlara Yangın Nedir? Yangın Sınıfları Nelerdir? adlı ovamın özellikle ilk kısmını okumalarını sonra bu kısımdan makaleye devam etmelerini öneririm.

Report this page